Informasjon fra vår leverandør, Ladeklar, om bestilling for nye beboere, oppsigelse av tjenesten og henvendelser.

Bestilling av abonnement/bestilling av ladestasjon:
Ditt boligselskap har avtale med drift av ladeanlegget med Ladeklar. Klikk på lenken eller gå inn på våre hjemmesider for å se ditt boligselskaps betingelser og for å bestille lader. www.ladeklar.no/bestilling  Øverst på nettsiden trykk på bestill ladeabonnement og søk opp ditt boligselskap. På bestillingssiden velger du som har lader montert allerede Alternativ 2 og velger så ja til «Har du allerede en ladestasjon fra Ladeklar på din parkeringsplass?». Når dette er gjort legger du inn i bestillingskjema og trykker send bestilling.

Oppsigelse av abonnement/endring i kundeforhold av ladestasjon:
Hvis du ønsker å si opp avtale med Ladeklar, gjøres dette ved å sende en e-post til faktura@ladeklar.no  
E-posten må inneholde: Navn, Borettslagets navn og ønsket oppsigelsestidspunkt. Ved flytting må eksisterende kunde si opp abonnement og ny beboer bestille som henvist over hvis vedkommende ønsker dette.

Supporthenvendelser og assistanse:
Generelle henvendelser sendes post@ladeklar.no, eller via vår chat som ligger på http://www.ladeklar.no Vi har også svar på ofte stilte spørsmål på vår hjemmeside under support på menyen øverst til høyre. Assistanse for våre kunder som trenger akutt hjelp med sin ladestasjon kan ta kontakt med oss på: 915 90 500