Nytt fra styret november 2021

Juletretenning 28. november kl 17

Tradisjonen tro tenner vi juletreet nå på søndag. Finn fram julesangheftet, julesangstemmen og julestemninga! Det blir alkoholfri gløgg, pepperkaker, og sang&gang rundt treet!

Parkering: Dersom du setter bilen på den gamle konteinerplassen, risikerer du bot. For å komme dit, må du nemlig kjøre over en vei som regulert som friområde. Plassen er regulert som friområde og ikke noe sted å sette biler på. Vær så vennlig å respekter dette. Parkeringsreglene er såpass romslige, at du ikke skal ha noe særbehov ut over dette. Husk også at du nå selv kan gi parkeringstillatelse for dine gjester.

Fellesutgiftene økes med 4%.

Borettslaget har ikke justert fellesutgiftene siden 2017. Kommunale avgifter, forsikring og andre faste utgifter går opp hvert år, og er utenfor vår kontroll. For de største boligene betyr økningen cirka 150/mnd. Utgiftene til oppvarming av boligen skal imidlertid nå bli lavere, etter rehabiliteringa. Styret har laget en enkel måte å se forskjellen fra i fjor til i år, ved å bruke et enkelt regneark. Si fra om du vil prøve.

Arbeidet vårt vekker interesse

NRK laget nylig en sak om vårt arbeid for å redusere energikostnadene. Styret ser nå på muligheten til å montere solfanger på taket, for å bruke solvarmen til å redusere utgiftene til varmtvann i blokkene. Dette vil kunne frigjøre midler som heller kan brukes til å bygge opp vedlikeholdsmidler.  

Bytte av strømleverandør

Borettslaget har byttet leverandør, til Klar kraft. De leverer spotpris, kr 35/mnd og 0,8 øre/kWh i påslag. Styret er konstant på utkikk etter muligheter for å holde våre kostnader nede.
Du kan også gjøre noe selv – sjekk om din leverandør kan levere billigere enn for eksempel Motkraft, som leverer spotpris, 19,-/mnd, 1øre/kwh i påslag. Mange kraftleverandører tilbyr kampanjepriser, og gir deg deretter en dyrere avtale..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..