Nyhetsbrev april 2021 (III)

Har du registrert deg på USBLs portal?

Vi ser det fortsatt er en del som ikke har logget seg inn på den nye portalen hos USBL. Vi ber deg som ennå ikke har gjort det, om å gå inn og ordne dette. Der vil du finne

For styret blir det også lettere å kunne sende ut nyhetsbrev, varslinger og annet, om alle har registrert e-post og mobiltelefon der.

Får du problemer med å registrere deg, ta kontakt med USBLs kundesenter, så kan de hjelpe deg.
Telefon 2298 3800.

Nytt styre, ny nestleder

Preben Leite (SMK 23) ble valgt som nestleder. Det nye styret er nå i gang med arbeidet. Ordinære styremøter vil bli siste tirsdag i måneden. Har du saker du vil ta opp, bør de sendes styret minst ei uke før, så vi får forberedt den til møtet.

Ikke tråkk på gresset

Vi legger ferdigplen der plena har blitt ødelagt. Det nye gresset kan ikke tas i bruk før det har festet seg og satt nye røtter. Har du små barn, må du ta en prat med ungene om dette. Det vil bli mye vanning i tiden framover og gresset må få stå i fred og gro seg pent og vakkert for framtida. 

Husk dugnaden 8. mai..

Økning pris for utleieparkeringsplasser

Fra 1. august vil utleieparkeringsplassene koste 400,-/mnd. Leia (350,-/mnd.) har ikke blitt justert siden etableringen for 8-9 år siden.

Trenger du ny markise?

Noen beboere har bedt styret se om flere andre har ønske om å skifte ut eller skaffe seg markise. Dersom vi kan bestille flere samlet, kan prisen kanskje bli noe lavere enn ved enkeltbestillinger.

Kontakt styret på styret@helgerudterrasse.no, så koordinerer vi dette.

Har du for høye busker på verandaen din?

Våren er her, og mange vil plante nytt og stelle gamle busker og trær på veranda. Husk at de må holdes nede for at de ikke skal bli for store og dermed være til sjenanse. Dette både for at fasaden ikke skal fremstå som overgrodd, men også for å unngå bygningsmessige skader på blant annet betongkonstruksjonen. Kraftige røtter kan skade blomstertrauet-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..